BOULANGERIE & PATISSERIE ARTISANALE

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HOME MADE BAGELS

 

Combine 1 1/4 cup water, flour, sugar, 1 teaspoon salt, vegetable oil, and yeast in the mixing bowl of a stand mixer.

ITALIAN BREAD

 

Simple Italian bread. Flour, yeast, sugar, salt and water in correct proportions-and you get a wonderful bread.

BREAD WITH RAISINS

 

Both types of flour sift and mix with salt. Add yeast mixture and rub dry with flour. Pour warm water and knead the dough.

FRENCH BREAD ROLLS

 

Easy to make French bread rolls. Dough can be made in mixer, bread maker, or by hand.

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Notre mission est de vous offrir du pain avec amour. Du pain, dans sa formule originale pure, le rendant disponible pour le plaisir de tous. Depuis l'antiquité, le pain est connu comme la quintessence de la vie et de la société humaine. Son histoire remonte à des milliers d’années jusqu'aux anciens Égyptiens, Romains et Grecs. Le pain le plus délicieux et le plus croustillant dans une large gamme pour vous, choisissez ce que vous aimez le plus.

Featured seasonal
breads

 

The following artisan breads are baked only at special times of the year, as indicated in each bread’s description and on our baking schedule. St Patricks Day Bread: – Light and whole wheat bread with Guinness and Irish cheddar. available in March. Potato Bread – Organic potato and fresh dill enhance this big, comforting bâtard. Available weekends through the winter holidays.

We remain committed to using
the best ingredients